Hálózati rácsatlakozás

Napjaink civilizált életkörülményéhez hozzátartozik az ingatlan ellátása ivóvízzel, illetve a keletkezett szennyvíz elvezetése a település szennyvízhálózatán keresztül. Ennek érdekében cégünk végez víz és szennyvíz csatlakozásokat a meglévő utcai hálózatokra.

Az érvényben lévő törvények értelmében csak érvényes épitkezési engedély esetében tudunk ilyen tipusú szolgáltatást végezni, ezért javasoljuk az ingatlan épikezési engedélyét úgy váltani ki az önkormányzatnál, hogy már szerepeljen az engedélyeztetésben mindenféle közműre a csatlakozás, valamint a munkálatok elvégzéséhez szükséges még a feltörési engedély és a forgalom korlátozáshoz szükséges engedély kiváltása.

Ez a szolgáltatás magába foglalja a szükséges dokumentáció elkészitését, illetve a munkálat kivitelezését. A dokumentáció elkészitéséhez szükséges iratok tipusát az “Engedélyezés” menüpont alatt találja meg.

A kivitelezést egy előzetes árajánlat előzi meg.

Hálózati rácsatlakozás igénylése

Rendelkezik építkezési engedéllyel hálózati csatlakozásra?

Mivel a hálózati rácsatlakozás engedély köteles tevékenységnek nyílvánul ezért az építkezési engedély hiányában nem áll módunkban a munkálatot kiajánlani/végrehajtani.

A fent említett engedély megszerzéséhez szükséges dokumentációról, valamint annak beszerzéséről információt a 0266-216.028-as telefonszámon kaphat, vagy személyesen a cégünk székhelyén érdeklődhet Székelyudvarhelyen a Haáz Rezső utca 4 szám alatt.

TOP