Hálózati rácsatlakozás

Napjaink civilizált életkörülményéhez hozzátartozik az ingatlan ellátása ivóvízzel, illetve a keletkezett szennyvíz elvezetése a település szennyvízhálózatán keresztül.

Az érvényben lévő törvények értelmében csak érvényes építkezési engedély alapján lehetséges ezen munkálatok elvégzése, ezért javasoljuk az ingatlan építkezési engedélyébe belefoglalni minden típusú közmű csatlakozást.

Közvetlenül a munkálatok elvégzése előtt szükséges a közterület (útburkolat, járda stb) feltörési és a forgalom korlátozást szabályozó engedélyek kiváltása.

Cégünk szolgáltatása magába foglalja a viziközmű dokumentáció elkészítését, illetve a munkálat kivitelezését. A megrendeléshez szükséges iratok az “Engedélyezés” menüpont alatt találhatóak.

A kivitelezést egy előzetes árajánlat előzi meg.

Hálózati rácsatlakozás igénylése

Rendelkezik építkezési engedéllyel hálózati csatlakozásra?

Mivel a hálózati rácsatlakozás engedély köteles tevékenységnek nyílvánul ezért az építkezési engedély hiányában nem áll módunkban a munkálatot kiajánlani/végrehajtani.

A fent említett engedély megszerzéséhez szükséges dokumentációról, valamint annak beszerzéséről információt a 0266-216.028-as telefonszámon kaphat, vagy személyesen a cégünk székhelyén érdeklődhet Székelyudvarhelyen a Haáz Rezső utca 4 szám alatt.

TOP